Pogled apartmana

http://www.apartmanmodena.com

Apartman Modena II se nalazi kod glavne pošte u Novom Sadu, u novoizgrađenoj stambenoj zgradi na I spratu, ulica Petra Drapšina 9. U blizini na 50 metara nalaze se kafići, restorani, banke, muzeji, pozorište, McDonald's kao i mnoge druge znamenitosti zbog kojih vredi doći i posetiti Novi Sad. Od pešačke zone udaljen je 200m.

U obilasku znamenitosti grada možete posetiti Sinagogu, Srpsko narodno pozorište, Trg Mladenaca, Trg slobode s gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića, prošetati Zmaj-Jovinom ulicom do Vladičinog dvora, potom Dunavskom ulicom do Dunavskog parka, obići Muzej Vojvodine i do keja gde se nalazi kupalište Štrand na reci Dunav i posetiti spomenik Žrtvama racije.

Studio apartman

Apartman Modena II je moderno i kompletno namešten prilagođen potrebama savremenog gosta. Apartman poseduje svoje parking mesto koje se nalazi u dvorištu zgrade. Parking je obezbeđen video nadzorom i kapijom na daljinsko upravljanje. Površina apartmana je 45m2. Poseduje dnevnu sobu sa ležajem na razvlačenje, spavaću sobu sa francuskim krevetom, kuhinju i kupatilo.Gostima sa malom decom nudimo i nov dečiji krevetac na dva nivoa.

Apartman poseduje LED televizor marke SONY BRAVIA klima uređaj i pokriven je internetom i kablovskom. Ima toplotnu i zvučnu izolaciju i sigurnosna vrata.

Opremljenost

Kuhinja je opremljena svim elementima: frižider sa komorom, šporet(ravna ploča), rerna, mikrotalasna, aspirator, toster i ketler za vodu. Gosti apartmana mogu da se posluže sa bezalkoholnim pićima, energetskim napicima, uvek svežim voćem, flaširanom vodom i vrhunskim vinima.

Kupatilo je opremljeno s veš mašinom, fenom za kosu. U predsoblju se nalaze plakari sa svim profesionalnim uređajima: usisivač, pegla, daska za peglanje.

Cenovnik

Iznajmljivanje apartmana je: 1 noć 60eur, 2 noći po 50eur, 3-5 noći po 40eur, 6-20 noći po 35eur. Ostalo po dogovoru.

CENE SU ISTAKNUTE PO NAJMU KOMPLETNOG APARTMANA A NE PO OSOBI.

Prevoz

Omogućen prevoz po potrebi gostima apartmana od aerodroma "Nikola Tesla" Beograd do Novog Sada.