Pogled apartmana

http://www.apartmanmodena.com

Pogled apartmana na glavni gradski Trg i Katedralu. Ispod apartmana se nalazi restoran brze hrane. U krugu 50m su: MC DONALDS, kafići, picerije, restorani, banke, bankomati, bioskopi, pozorišta, muzeji. Petrovaradinska tvrđava i Novosadski sajam su na 10 min hoda.

U obilasku znamenitosti grada možete posetiti Sinagogu, Srpsko narodno pozorište, Trg Mladenaca, Trg slobode s gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića, prošetati Zmaj-Jovinom ulicom do Vladičinog dvora, potom Dunavskom ulicom do Dunavskog parka, obići Muzej Vojvodine i do keja gde se nalazi kupalište Štrand na reci Dunav i posetiti spomenik Žrtvama racije. Prednost apartmana je u tome što su sve ove lokacije uz sami apartman.

Studio apartman

Apartman je moderno i kompletno namešten prilagođen potrebama savremenog gosta. Studio apartman za dnevni najam, iznajmljivanje ili prenoćište je površine 40m2 sastoji se od dnevne sobe sa francuskim ležajem, dušekom debljine 23cm, 3cm memoriske pene, 16cm PU pene, 3cm lateksa sa sedam zona. Ima pojačano relaksaciono delovanje i pospešuje metabolizam. Ispod se nalazi jedan pomoćni singl krevet na izvlačenje i dušek sa osobinama prethodnog. Gostima sa malom decom nudimo i nov dečiji krevetac na dva nivoa. Apartman poseduje tri vrste rasvete. Gostima apartmana omogućen gratis parking po potrebi. Apartman je opremljen potpuno novim nameštajem.

Apartman poseduje LED televizor marke SONY BRAVIA klima uređaj i pokriven je internetom i kablovskom. Ima toplotnu i zvučnu izolaciju i sigurnosna vrata.

Opremljenost

Kuhinja je opremljena svim elementima: frižider sa komorom, šporet(ravna ploča), rerna, mikrotalasna, aspirator, toster i ketler za vodu. Gosti apartmana mogu da se posluže sa bezalkoholnim pićima, uvek svežim voćem, flaširanom vodom i vrhunskim vinima.

Kupatilo poseduje tuš kabinu, veš mašinu. U predsoblju se nalaze plakari sa svim profesionalnim uređajima: fen za kosu, pegla, daska za peglanje.

Cenovnik

Iznajmljivanje apartmana je: 1 noć 60eur, 2 noći po 50eur, 3-5 noći po 40eur, 6-20 noći po 35eur. Ostalo po dogovoru.

CENE SU ISTAKNUTE PO NAJMU KOMPLETNOG APARTMANA A NE PO OSOBI.

Prevoz

Omogućen prevoz po potrebi gostima apartmana od aerodroma "Nikola Tesla" Beograd do Novog Sada.